Johan Molin – ny Arbetschef för affärsområde Mark & Infrastruktur

Vi är glada att berätta att vi under maj månad har gjort klart med Johan Molin för rollen som arbetschef inom vårt affärsområde Mark & Infrastruktur. Närmast kommer han från Sweco där han verkat som gruppchef.

- Arctic Infra är ett ungt företag på stark frammarsch i Norr- och Västerbotten och det känns spännande att få vara med på det tåget. Deras vision och tankar framåt tillsammans med en mix av kompetens och hunger lockade och det känns fint att vara tillbaka i entreprenadbranschen, säger Johan Molin

Johan har tidigare erfarenhet av rollen som arbetschef från både GRK Infra och BDX. Från sina tidigare uppdrag tar han med sig erfarenhet och struktur samt ett stort engagemang för att se och arbeta med hela organisationen, från kalkyl till slutbesiktning.

- Jag har verkat i entreprenadbranschen hela mitt liv och saknade pulsen som den drivs av. I min roll som arbetschef får jag chansen att vara med och påverka genom att  skapa förutsättningar för alla inblandade att göra ett bra jobb, det har jag saknat, säger Johan Molin

Johan bor idag i Sävast och kommer utgå från Bodenkontoret och tillträder som ny arbetschef för Mark & Infrastruktur den 19 juni 2023. 

- Vi är jätteglada att Johan väljer Arctic Infra. Han kommer att fylla rollen som arbetschef med både erfarenhet och hunger, säger Mikael Norman COO Arctic Infra. 

Vid frågor kontakta,
Mikael Norman 

070 - 326 90 33

mikael.norman@arcticinfra.se

Josefin Hellberg